Портал 1: Вътрешното дете

Портал 1: Невинността – Ти си роден съвършен
Искаш да живееш в лекота? Искаш да се наслаждаваш на живота?
Тогава това събитие е за теб.
Очакваме те!

Това е първият уъркшоп от цялостната програма за личностно усъвършенстване и трайна пълнота „ 7-те портала на радостта“. Програмата е разработена специално за всеки, който иска да подобри живота и връзките си, да се свърже с безпричинната радост, с изобилието и благоденствието, да се чувства завършен и достатъчен тук и сега.

В първият уъркшоп „Портал на Невинността”:

  • Ще имате възможност да се свържете с вашето вътрешно дете, с неговите травми и страхове. Това е онази уязвима и ранима част във вас, която има нужда от любов и внимание, за да функционирате в ежедневието с лекота.
  • Когато се погрижим за вътрешното си дете и се свържем с нашата рождена невинност, се свързваме и с нашата автентичност, която има огромен потенциал.
  • Ежедневно губим много енергия като се крием от истинските си страхове и проблеми, вместо да ги посрещнем с любов и разбиране.
  • Ще разпознаете част от споразуменията, които сте направили като деца, за да се съхраните. Ще се учите да ги уважавате и да имате повече осъзнатост за тях, а част от тях може би ще можете да прекъснете.
  • Споразуменията(договорите) от детството са блестящи и оригинални защити, от които тогава сме имали нужда, за да се съхраним и продължим напред. Ще се учим заедно да ги разпознаваме, уважаваме и да имаме повече осъзнатост дали имаме нужда от тях сега в живота си на пораснал човек.