7-те Портала на Радостта

„ 7-те Портала на Радостта“ е пълна програма за вътрешна трансформация и постигане на лична хармония и щастие със себе си и в света.

Тя е разработена специално за всеки, който иска да подобри живота и връзките си, да се свърже с безпричинната радост, с изобилието и благоденствието, да се чувства завършен и достатъчен тук и сега.Програмата стартира през септември.

Всеки един отделен модул, ще ви обогати и свърже с радостта и хармонията в живота ви.

Ето и списък на всеки един елемент:

Портал 1: Вътрешното ни дете

Портал 2: Тялото ни

Портал 3: Изобилието ни – покани изобилието в живота си

Портал 4: Партньорски връзки и Интимност – изкуството на близостта

Портал 5: Чувственост и сексуалност – свържи се с твоята жизнена енергия

Портал 6: Себеоценка – свържи се със своята лична стойност и разбиране, че си безценен

Портал 7: Реализация на потенциала – живей мисията на твоя живот

Д-р Ирена Вачева завършва социология и антропология в Париж. Тя е лицензиран фасилитатор по Интегрални констелации, Гещалт терапевт и НЛП коуч. Завършва обучение по семейни констелации при Румен Янкулов. От 17 години търси техники и практики за щастие и благоденствие, сред които Праймъл терапия при Тарика, констелации със Свагито Либермайстер, Багат Зайлхофер, Франческа Мейсън Боринг, приложна психология, Методът Силва, Деир, Курс по чудеса, Йога и други.

Веселина Калчева фасилитира групи за личностно развитие и медитации от 2015г. Завършва обучение по метода „Семейни Констелации” при Румен Янкулов. Обучава се на метода и при Свагито Либермайстер, Багат Зайлхофер, Франческа Мейсън Боринг, Шавасти. Асистира на множество групи и тренинг за водещи по метода. Най-голямата и непреходна страст в съзнателния й живот е изследването на Човека и Вселената. От малка се задълбочава и разучава най-различни системи за личностно опознаване и развитие – Психология, Йога, Квантова Физика, Енергийни системи за развитие, Медитация, Хюман Дизайн, Ген ключове, Праймъл терапия, Арт терапия, НЛП, Сатори.